Arter.dk

Arter er en dejlig dansk portal med fokus på naturens arter af planter, svampe, pattedyr, fygle, padder, insekter og alt andet levende. 

Det herlige ved siden er at vi kan hente billeder fra vores baghave og at det er nemt at se hvilke af billederne der må hentes.  

Siden er lækker og hurtig, og du kan søge på dansk.

KATEGORI: Billeder , Film

Fordele

Billeder på Arter.dk fremstår meget tydeligt med hvilken licens, hvert enkelt billede anvender. Samtidig er det blot at højreklikke på billedet, når det skal hentes. Det er hurtigt og enkelt.

Ulemper

Arter.dk har ikke nogle direkte ulemper. Den er enkel og brugervenlig, når vi lærer den at kende. Den eneste lille anke, som vi har, er at man ikke kan søge efter licensbetingelser. 

Vores anbefaling

Vi vil anbefale at du både bruger Arter til at se og iNaturalist når du vil hente. iNaturalist er altså størst og de tilbyder en søgning, hvor du kan begrænse dit resultat til en bestemt licens. Dét giver bare større brugervenlighed, når du skal hente indhold.

Fakta

Licens

Flest cc-by, enkelte (c)

Besøg

Brugervenlighed

Øvet

P

Vær med

Du må også uploade

Sådan gør du 

Vejledninger

På Arter kan du både hente film og billeder. Derfor har vi lavet to vejledninger til dig. Den øverste viser billeder, og den nederste viser film.

God fornøjelse.

Træn din viden

Prøv at besøge dit lokalområde på Arter.dk og se om du kan finde fund af fx svampe eller insekter, ligesom du ser det i filmen herover. 

Argusblåfugl cc-by Lars Falck

Tysk Strømdøgnflue cc-by Johan Prehn 

Tools til Medier 

Tools for alle

Hvis du har hentet en masse skønne billeder af den danske natur, så har du brug for nogle gode værktøjer til billedredigering, fritlægning, optegning, animation eller videoproduktion. 

Se vores store udvalg af værktøjssamlinger på Tools for Alle. 

Vi anbefaler

… at du kun bruger indhold, som du bruge. Se hvordan her.

Fortsæt din ekspedition efter medier

Alle har ret til at vide, at der er nogle valgmuligheder åbne for os – uanset om vi leder efter apps, software, viden eller medier.

Hvad du vælger, er op til dig. Men du skal vide, hvad du vælger mellem.

Arter
Billeder   

Senest redigeret i marts 2023

Forfatter: Peter Leth

Kilder:
Topbillede Argusblåfugl cc-by Lars Falck
Ikoner er fra NounProject