Ocean Image Bank

Hernede i havets verden – Er alt det du holder af – Lykken for dig, her er den – Hvad mere vil du da ha’? – Havet er skønt!” – Sebastian

Sådan synger krabben Sebastian i filmen “Den Lille Havfrue” – og han har ret, hvis du spørger folkene bag Image Ocean Bank. Her kan du finde flotte billeder fra havets verden, som du kan hente og anvende åben frit og uden bindinger. DET er da skønt!

KATEGORI: billeder, vr

Fordele

Dyk ned i en verden af billeder fra havets verden. Alle billederne er Public Domain, og er så gode, at de også bruges til forskning.

Fagligt velegnet til

Biologi er oplagt, da billederne smukt illustrerer det nye plante- og dyreliv under bølgerne. Der er også inspiration at hente til billedkunst.

Sådan siger du tak

Ocean Image Bank har valgt at dele deres billeder kvit og frit med hele verden. Det gør de, fordi de gerne vil fremme forskning indenfor marinebiologi, og ikke ønsker at gemme potentielt forskningsmateriale bag en betalings- eller medlemsmur. Du behøver ikke sige tak eller kreditere, men vi vil anbefale det; på den måde kan vi sprede budskabet om Ocean Image Bank.

Fakta

Brugervenlighed

P

Vær med

Du kan ikke selv uploade

Sådan gør du

Lær at hente billeder

Det er nemt at hente billeder fra Ocean Image Bank.

  1. Klik på kategorien eller vælg søgebaren og skriv, hvad du leder efter (engelsk).
  2. Find et billede, du kan lide.
  3. Hent billedet ved at klikke på “Download”.
  4. Du behøver hverken kreditere eller sige tak – men det er altid en god idé.

Tools til Medier 

Tools for alle

Billeder er noget, hvor alle kan være med. De er nemme at finde og hente, men også at tage selv. De fleste har i dag en mobiltelefon, som hurtigt og nemt kan tage et lige så flot billede, som mange digitale kameraer. Men hvad hvis man gerne vil mere end bare tage billeder?

På Tools for Alle har vi en stor samling af programmer og værktøjer til billedredigering. Med dem kan du ændre farver, beskære, zoome og meget mere. Bedst af alt er alle værktøjerne helt frie og åbne.

Vi anbefaler

… at du kun bruger indhold, som du bruge. Se hvordan her.

Fortsæt din ekspedition efter medier

Alle har ret til at vide, at der er nogle valgmuligheder åbne for os – uanset om vi leder efter apps, software, viden eller medier.

Hvad du vælger, er op til dig. Men du skal vide, hvad du vælger mellem.

Ocean Image Bank
Billeder

Senest redigeret i februar 2024
Forfatter: Peter Leth, Simon Højgaard

Kilder:
Topbillede af Michele Roux, Ocean Image Bank
Ikoner er fra NounProject